PolskieForum Tematy pozostałe Hyde Park v Organizacja wieczoru integracyjnego w Termach BUKOVINA

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizacja wieczoru integracyjnego w Termach BUKOVINA
Chciałbym zorganizować wieczór integracyjny dla zespołu w Termach BUKOVINA. Planuję połączyć aktywności wodne z relaksem, ale zastanawiam się, czy lepiej zacząć od basenów, a skończyć w jacuzzi, czy odwrotnie. Ktoś organizował coś podobnego? Czy są tam dodatkowe udogodnienia, które sprzyjają integracji, np. restauracja lub strefa wypoczynkowa?
Odpowiedz
Świetny pomysł! Ja organizowałam tam integrację firmową i mogę polecić taki plan: zaczynacie od wspólnych zajęć aquaaerobiku – to rozluźnia atmosferę i sprawia, że ludzie szybciej się otwierają. Potem chwila relaksu na leżankach z hydromasażem lub w jacuzzi. Termy oferują też możliwość skorzystania z saun, co jest świetnym sposobem na zakończenie dnia. Restauracja na miejscu ma dobre jedzenie, więc można wszystko zwieńczyć kolacją i rozmowami. Po więcej informacji zapraszam tutaj: https://www.termybukovina.pl/blog/termy-...-i-rodziny
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.